top of page

Så skal der fut i fejemøget!

Og jeg glæder mig. Her om ganske få timer stater National Novel Writing Month, og det er første gang jeg skal deltage - jeg er meget spændt på at se om det fører noget godt med sig - det tror jeg, for jeg hører så meget godt om det.

Målet for denne skrivemåned er at nå 50.000 ord - men da mit personlige mål er at skrive Skaberens Våben bind 2 færdigt, og jeg ikke mangler 50.000 ord, vælger jeg at se National Novel Writing Month som en motivation og udfordring og ikke et vædeløb om at nå de her 50.000 ord.

Hvis du vil være skrivemakkere, så kan du tilføje mig på nanowrimo.org - jeg hedder MLRoenning derinde.

Er du nysgerrig, er du meget velkommen til at følge mit eget personlige NaNo-projekt på min Facebook og Instagram med tagget #MrøWriMo.

Min plan er som skrevet at færdigøre Skaberens Våben Bind 2, men også at arbejde med redigeringen af min realistisk YA-roman med arbejdstitlen "Når to stemmer bliver til en".

Jeg vil prøve at sætte en times tid af til skrivning om morgenen - men det er en smule svært med tre børn og fuldtidsarbejde - så jeg tror, at min primære arbejdstid vil være når ungerne er lagt omkring kl. 21.00.

Samtidig er der jo også lige BogForum ... hvilket jeg glæder mig vildt til :)

Skal du selv være med i år? Hvis du skal, hvad er det så du skriver på?

Mange hilsner

Marie-Louise

Featured Posts
Recent Posts
Archive

Marie-Louise Rønning

Search By Tags
No tags yet.
Du er velkommen til at følge mig!
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Marie-Louise Rønning er dansk forfatter, som primært skriver paranormal romance og Young Adult realisme.

Marie-Louises debutroman 'Tusmørkebørn', første bind i den paranormale serie 'Skaberens Våben' udkom ved forlaget DreamLitt i april 2017. 

Hendes første realistiske YA-roman, Kunsten at ... elske udkom november 2018.

bottom of page